Promovare site sau promovare afacere pe Internet ?

 

Promovare site vs promovare afacere pe Internet

De ce acest titlu ? Normal, toată lumea se gândește la promovarea site-ului pe Internet. Dar, așa cum menționam chiar în prima pagină, nu ar trebui sa uităm care este scopul promovării pe Internet. Care este pentru dumneavoastră ? Pentru un business este probabil maximizarea cifrei de afaceri, pentru un om politic este imaginea, pentru o formație de muzică poate fi păstrarea legăturii cu fanii sau creșterea vizibilității.

În viziunea noastră un business ar trebui să fie preocupat de maximizarea cifrei de afaceri, nu de creșterea numărului de vizitatori pe un anumit site, nu de creșterea numărului de cereri sau de un anumit ranking în motoarele de căutare. Bineînțeles, promovarea site-ului este un pas în creșterea CA, ca și celelalte aspecte tocmai menționate. Dar nu ca scop în sine, ci ca mijloc pentru a asigura maximizarea cifrei de afaceri. Dar creșterea cifrei de afaceri se poate face si prin alți factori, nelegați direct de existența unui website. Aș menționa aici pagina de Facebook, prezentarea afacerii sau a produselor pe alte site-uri, bloguri, crearea de “awarness” prin discuții pe diverse forumuri de specialitate, etc.

Tocmai acest aspect face serviciile noastre speciale: noi nu va vom propune un pachet de servicii ale cărui rezultate nu ne interesează. Noi va propunem un pachet de rezultate. Bineînțeles, o parte din acestea sunt dificil de contorizat, dar in timp am găsit soluții pentru aceasta.

 

Forme Marketing pe Internet

Diverse modalități de marketing pe Internet

One Comment

  1. Posted September 4, 2013 at 1:11 pm | Permalink

    Bine spus “promovarea afacerii” . Un site nu este acelasi lucru cu afacerea iar multora le scapa acest aspect.

    Ce ofera special afacerea ta si de ce clientii ar trebui sa apeleze la tine? Doar pentru ca ai un site? Sigur ca nu!

    Cat de metode de promovare pentru afaceri, sunt multimple si majoritatea se pot masura. Mai ales daca exista si rabdare pentru ca nu toate dau rezultate imediat

    Succes in afaceri!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>