Consultanță în marketing online

Unul din serviciile importante pe care le oferim este acela de consultanță în marketing și promovare online. Înainte de a începe promovarea unui site vom avea o discuție cu dumneavoastră pentru a înțelege unde se plasează site-urile firmei în viziunea de marketing a firmei, ce se dorește de la fiecare site, care sunt așteptările în ceea ce privește clienții și profilul acestora.

În paralel cu această discuție, unul din consultanții noștri va analiza site-urile concurente pentru a înțelege care este concurența domeniul dumneavoastră, modalitățile de promovare abordate de competitori.

Consultanța în alegerea cuvintelor cheie se va baza pe etapele de mai sus, dar și pe date statistice din ultimii ani, pe experienta dumneavoastră în domeniu și pe un brainstorming intern, în cadrul firmei, dublat apoi de date statistice.

Consultanță în optimizarea site-ului web, se realizează în urma analizării de către noi a site-ului/site-urilor se concretizează în sfaturi pentru optimizarea codului HTML și/sau a interfeței cu utilizatorul.

Astfel, strategia de marketing pe care o vom aborda este special adaptată și orientată către necesitățile specifice ale firmei dumneavoastră. OK, sună puțin cam comercial, dar sa dam câteva exemple:

  • O firmă care produce saltele de lux probabil nu va fi promovată la fel ca un site de referate școlare, ci în zona produselor de lux.
  • O agenție de turism care se adresează turiștilor străini nu va fi promovată în același mod cu site-ul unui om politic.
  • O firma care comercializează produse pentru copii mici va putea fi promovata pe site-urile dedicate tinerelor mămici, dar mai puțin succes va avea pe un site destinat discuțiilor despre agricultură.

În stabilirea acestor strategii vom începe prin analizarea datelor specifice industriei în care activați și vom combina aceste informații cu experiența noastră de peste 12 ani în marketing pe Internet.

 

Conform politicii noastre ”fără costuri ascunse”, de cele mai multe ori acest serviciu este inclus în prețul final al pachetului de promovare. Dacă însă suntem solicitați doar pentru serviciul de consultanță, realizam aceasta, vă livram un raport complet cu sugestii concrete de îmbunătățire valabile la momentul realizării raportului, iar responsabilitatea implementării acestora va revine în întregime.